Propojujeme vás s interim managery

Dočasná výpomoc ve vašem podniku v podobě vrcholového manažera? Využijte interim managementu pro nejen krizové řízení vašeho podniku.
Divinova

Veronika Divinová

16. 12. 2022
Propojujeme vás s interim managery

Podporujeme vás při vašem podnikání, ať to jsou již finance na vaše projekty nebo poradenství v oblasti účetnictví, daní, pojištění, auditu a právu. Na našich projektech spolupracujeme s odborníky různého zaměření, a to často již dlouhá léta. Rádi bychom jim za jejich spolupráci poděkovali a zároveň posunuli komplexnost podpory, kterou vám nabízíme, zase o trochu dál. Proto jsme se rozhodli vás s těmito odborníky propojit.

Nově u nás najdete přehled interim managerů, kteří jsou vrcholovými managery a pomáhají dočasně podnikům při realizaci náročných projektů, implementaci nových postupů, v krizových situacích nebo například při personálním výpadku klíčových pozic v podniku.

Výběr správného interim managera může být velmi náročný, protože je důležité vybalancovat jak profesní odbornost, tak i tu osobnostní – komunikaci, zodpovědnost, nasazení, loajalitu a diskrétnost. Interim managerům často podniky svěřují velmi důležité projekty. Odborníci, které najdete na našem webu, jsou námi ověření ve všech zmíněných oblastech, a to za dobu několika let spolupráce.

Chcete být i nadále v obraze? Sledujte nás.

Divinova

Veronika Divinová

Veronika pro vás pravidelně připravuje newslettery s novinkami nejen ze světa dotací, ale také z oblasti daní, účetnictví, práva, pojištění nebo auditu. Píše a publikuje články a spravuje sociální sítě.

MÁM ZÁJEM O INTERIM MANAGEMENT

Vyplňte formulář a my se vám ozveme zpět co nejdříve.

    *povinné pole





    Přejít nahoru