Podpora pro digitální transformaci podniků vyhlášena!

Ministerstvo průmyslu a obchodu vyhlašuje dvě výzvy na podporu zvyšování digitální úrovně podniků působících na českých trzích z Národního plánu obnovy. Přečtěte si náš článek, kde se dozvíte více informací.
Divinova

Veronika Divinová

9. 6. 2022
Podpora-pro-digitalni-transformaci-podniku-vyhlasena

Ministerstvo průmyslu a obchodu vyhlásilo I. výzvu – Virtuální podnik I. výzvu – Digitální podnik na podporu zvyšování digitální úrovně podniků působících na českých trzích z Národního plánu obnovy.

 

Virtuální podnik má pro podnikatele připraveno 600 milionů korun v elektronických komunikacích z evropského Nástroje pro oživení a odolnost, zatímco Digitální podnik 1,5 miliardy korun.

 

Předpokládané datum ukončení příjmu žádostí o tyto dvě podpory je do 16. 9. 2022. Nejzazším termínem pro ukončení těchto projektů je 31. 8. 2024.

DOTAČNÍ PROGRAMY

Digitální podnik

Podpora zvýšení digitální úrovně podniků prostřednictvím nákupu a zavádění pokročilých nevýrobních digitálních technologií určených k automatizaci, digitalizaci dat a efektivnějšího propojení a řízení firemních procesů.

Chcete mít jistotu, že podáte úspěšný projekt? Ozvěte se nám, rádi vám se získáním dotace pomůžeme.

Chcete být i nadále v obraze? Sledujte nás.

Divinova

Veronika Divinová

Veronika pro vás pravidelně připravuje newslettery s novinkami nejen ze světa dotací, ale také z oblasti daní, účetnictví, práva, pojištění nebo auditu. Píše a publikuje články a spravuje sociální sítě.

Neseme odpovědnost spolu s vámi

Za naše služby nám náleží odměna až po úspěšném získání vaší dotace. Realizujeme proto pouze takové projekty, které mají vysokou šanci na úspěch. Nemarníme zbytečně váš čas a neslibujeme vám nemožné. Naprostá otevřenost je klíčovým pilířem naší spolupráce.

MÁM ZÁJEM O DOTAČNÍ PORADENSTVÍ

Vyplňte formulář a my se vám co nejdříve ozveme zpět. 

    *povinné pole





    Přejít nahoru