Výzva APLIKACE prodloužena!

Výzva Aplikace byla dnešním dnem prodloužena do 28. února 2023. Zájemci tak stále mají možnost žádat o podporu až 85 % na náklady výzkumu a vývoje.
Divinova

Veronika Divinová

31. 1. 2023

Náš projektový tým podal veškeré žádosti o podporu ve výzvě Aplikace k dnešnímu dni, který byl posledním pro příjem žádostí. Ministerstvo průmyslu a obchodu během dnešního dne však informovalo o prodloužení příjmů žádostí až do 28. 2. 2023. Zájemci, kteří svou žádost v termínu podat nestihli, se proto mohou o podporu stále ucházet.

 


 

Výzva Aplikace je určená podnikům všech velikostí a také výzkumným organizacím. Podpora je určena na provozní náklady výzkumu a vývoje – mzdy, materiál nebo například režijní náklady. Tato výzva je velmi oblíbená, jelikož se vztahuje na současné provozní náklady společnosti.

 

Spousta podniku však neví, že realizuje projekty výzkumu a vývoje, a tak se mylně domnívá, že se o dotaci ucházet nemůže. Nedávno jsme pro vás připravili článek Jak poznat výzkum a vývoj v podniku.

Chcete být i nadále v obraze? Sledujte nás.

Divinova

Veronika Divinová

Veronika miluje psaní a již od studií obdivovala umění marketingu. Po dokončení magisterského oboru Management a podnikání na Newton University se proto rozhodla plně rozvíjet právě v marketingu. Její nejsilnější parketou je copywriting, e-mail marketing a sociální sítě.

MÁM ZÁJEM O DOTAČNÍ PORADENSTVÍ

Vyplňte formulář a my se vám co nejdříve ozveme zpět. 

    *povinné pole





    Přejít nahoru