Vyhlášení veřejné soutěže TREND

Zájemci o dotace na výzkum a vývoj by neměli přehlédnout spuštění veřejné soutěže TREND, která odstartovala 6. dubna 2023 a potrvá do 24. května.
Divinova

Veronika Divinová

12. 4. 2023

Dne 6. dubna odstartovala veřejná soutěž TREND, ve které se hraje o dotaci ve výši až 70 %, která je vyplácena úspěšným žadatelům ještě před zahájením projektu na jejich účet. Tato soutěž se vztahuje na podniky všech velikostí a také na výzkumné organizace. Místem realizace dotovaného projektu může být celá Česká republika včetně hl. m. Prahy.

Základní informace o veřejné soutěži TREND v roce 2023

Soutěžní lhůta: 6. 4. 2023 – 24. 5. 2023

Způsobilé výdaje: náklady průmyslového výzkumu a experimentálního vývoje (mzdy, materiál, režie apod.)

Maximální výše podpory na jeden projekt: 25 mil. Kč

Veřejná soutěž TREND se řadí mezi jednu z nejzajímavějších dotačních podpor v oblasti výzkumu a vývoje, a to díky přívětivým parametrům, které v podobných výzvách nebývají standardem. To vede k vysoké konkurenci mezi žadateli a nižší úspěšnosti, která je naprosto závislá na kvalitě zpracovaného projektu. Zajímá vás, jak zpracovat kvalitní projekt v soutěži TREND, který má šanci na úspěch? Podívejte se na náš článek, kde s vámi sdílíme naše dlouholeté zkušenosti, díky kterým se naše úspěšnost pohybuje daleko nad celkovým průměr mezi žadateli.

 

Výzkum a vývoj dnes patří mezi jednu z nejvíce podporovaných oblastí vůbec. Dotace dnes mohou žádat zájemci na každou fázi výzkumu a vývoje – od vytvoření nebo rekonstrukce laboratoře a jejího vybavení, přes mzdy pracovníků až po náklady spojené s uvedením inovace na trh. Cílem této politiky je zvýšit konkurenceschopnost českých podniků v globálním měřítku.

Připravujete v současné době projekt do veřejné soutěže TREND? Rádi vám pomůžeme zvýšit vaše šance na úspěch. Využijte našich dlouholetých zkušeností, díky kterým váš projekt bude propracovaný do posledního detailu. Za naše služby nám náleží odměna až po úspěšném získání vaší dotace.

Chcete být i nadále v obraze? Sledujte nás.

Divinova

Veronika Divinová

Veronika pro vás pravidelně připravuje newslettery s novinkami nejen ze světa dotací, ale také z oblasti daní, účetnictví, práva, pojištění nebo auditu. Píše a publikuje články a spravuje sociální sítě.

MÁM ZÁJEM O DOTAČNÍ PORADENSTVÍ

Vyplňte formulář a my se vám co nejdříve ozveme zpět. 

    *povinné pole





    Přejít nahoru