TOP 10 rizik, proti kterým se můžete pojistit

Podívejte se, jaká jsou nejčastější rizika podnikatelů po celém světě. Na většinu z nich se dá připravit pojištěním. Nechte si námi zdarma zrevidovat to vaše.
Divinova

Veronika Divinová

1. 2. 2021
concept-solution-domino-effect-slightly-de-focused-close-up-shot-selective-focus

Přinášíme vám přehled TOP 10 rizik napříč podnikatelskými sektory z celého světa. Tento průzkum každoročně provádí pojišťovna Allianz a tohoto konkrétního průzkumu se účastnilo 2. 769 respondentů z 92 zemí světa a 22 odvětví průmyslu. Jedná se tedy o komplexní a celosvětový pohled na rizika v podnikání. 

Žebříčku dominuje přerušení provozu, za zmínku však stojí zejména pandemie na 2. a kybernetické hrozby na 3. místě. Jak pandemie, tak kybernetická rizika s přerušením provozu velmi úzce souvisí. V loňském roce se celý svět potýkal s pandemií koronaviru Covid-19, a firmy tak musely velmi rychle reagovat na změnu prostředí. Velmi často docházelo (a stále dochází) k přesunu tradičních aktivit do online prostředí. To s sebou přináší značné riziko v podobě kybernetických útoků (o pojištění kybernetických rizik jsme psali ZDE). Rok 2020 byl také ve znamení značného nárůstů kybernetických útoků, a to nejen na firmy, ale například i na nemocnice a úřady veřejné správy.

Tato první tři nejobávanější rizika, ale ani žádná ostatní, by se neměla podceňovat.

Nabízíme sestavení komplexního pojistného programu, který bude maximálně chránit vaše podnikání a eliminuje, případně minimalizuje negativní finanční dopady rizik, která mohou vaše podnikání ohrozit.

Chcete být i nadále v obraze? Sledujte nás.

Divinova

Veronika Divinová

Veronika pro vás pravidelně připravuje newslettery s novinkami nejen ze světa dotací, ale také z oblasti daní, účetnictví, práva, pojištění nebo auditu. Píše a publikuje články a spravuje sociální sítě.

MÁM ZÁJEM O PORADENSTVÍ V OBLASTI POJIŠTĚNÍ

Vyplňte formulář a my se vám co nejdříve ozveme zpět. 

    *povinné pole





    Přejít nahoru