Svůj dům nebo byt má zatepleno už 60 % Čechů

V současné situaci by bylo vhodné si zateplit vaše domovy, abyste se vyvarovali finanční zátěže. Přečtěte si o tom v našem článku, který vás informuje o způsobu, díky kterému uspoříte peníze za energii.
Divinova

Veronika Divinová

20. 5. 2022
Svuj-dum-nebo-byt-ma-zatepleno-uz-60-Cechu

Současná energetická krize, která trvá od loňského léta, způsobila raketový růst cen na trhu energie. To v České republice komplikuje život nejen spoustě podnikatelům, ale i rodinám. Jeden způsob, jak se zbavit této finanční zátěže je úspora za topení. V létě si sice od mrazivých dnů odpočineme, ale ani se neotočíme a zima bude zpátky v plné síle. Připravte se a zateplete svůj dům.

Podle průzkumu si dům zateplilo téměř 60 % Čechů a zhruba dalších 20 % to plánuje během příštích pěti let. Nečekejte ani vy a uspořte peníze za energii.

Hlavní výhodou zateplení vašeho bydlení je především vyšší udržitelnost tepla. Kvalitní zateplení poskytne optimální tepelné podmínky po celý rok. V zimě se spotřeba energie může snížit až o 50 %. Naopak v létě se obejdete bez klimatizace, protože zateplení zajišťuje příjemnou a stálou teplotu, čímž také předcházíte zdravotním rizikům. Další výhodou je i snížení hluku z ulice a vnějšího prostředí.

Zvyšte hodnotu nemovitosti

Rekonstrukce domu skrývá nespočet výhod, které vás na první pohled nemusí vůbec napadnout. Kromě úspory energie a šetrného přístupu k životnímu prostředí, zvýšíte také hodnotu vlastní nemovitosti. Nová fasáda dodá svěží vzhled a pozvedne svoji hodnotu na trhu.

Chcete mít jistotu, že podáte úspěšný projekt? Ozvěte se vám, rádi vám se získáním dotace pomůžeme.

Chcete být i nadále v obraze? Sledujte nás.

Divinova

Veronika Divinová

Veronika pro vás pravidelně připravuje newslettery s novinkami nejen ze světa dotací, ale také z oblasti daní, účetnictví, práva, pojištění nebo auditu. Píše a publikuje články a spravuje sociální sítě.

Neseme odpovědnost spolu s vámi

Za naše služby nám náleží odměna až po úspěšném získání vaší dotace. Realizujeme proto pouze takové projekty, které mají vysokou šanci na úspěch. Nemarníme zbytečně váš čas a neslibujeme vám nemožné. Naprostá otevřenost je klíčovým pilířem naší spolupráce.

MÁM ZÁJEM O DOTAční poradenství

Vyplňte formulář a my se vám co nejdříve ozveme zpět. 

    *povinné pole





    Přejít nahoru