Stojíme za čtvrtinou veškerých schválených projektů ve výzvě CFF

Tým GRANTEX podal celkem 25 % veškerých úspěšných projektů ve výzvě The Country for the Future.
Divinova

Veronika Divinová

31. 1. 2023

V GRANTEXU si zakládáme nejen na týmu vysoce kvalifikovaných dotačních specialistů a více jak 10 rokům zkušeností, ale také na férovém přístupu a naprosté otevřenosti ve vztahu k našim klientům. Proto si můžete být jisti, že pokud se rozhodneme do projektu s vámi jít, tak mu věříme a věříme i našim schopnostem jej náležitě prodat před rozhodovací komisí.

 

Máme obrovskou radost, když naše slova mohou potvrdit naše výsledky, a to tentokrát ve výzvě The Country for the Future, kam společnost GRANTEX podala čtvrtinu veškerých úspěšných projektů.

Výzva The Country for the Future...

nabízí podporu malým a středním podnikům v oblasti zavádění inovací procesů nebo produktů. Podporu lze čerpat na náklady spojené se získáním nebo obranou patentů, náklady na mzdy kvalifikovaných pracovníků a odměny jiných poradenských společností v oblasti inovací, náklady na nástroje a vybavení, osobní náklady ale mnoho dalších nákladů, které jsou spojeny právě se zaváděním inovací do praxe.

Chcete být i nadále v obraze? Sledujte nás.

Divinova

Veronika Divinová

Veronika miluje psaní a již od studií obdivovala umění marketingu. Po dokončení magisterského oboru Management a podnikání na Newton University se proto rozhodla plně rozvíjet právě v marketingu. Její nejsilnější parketou je copywriting, e-mail marketing a sociální sítě.

MÁM ZÁJEM O DOTAČNÍ PORADENSTVÍ

Vyplňte formulář a my se vám co nejdříve ozveme zpět. 

    *povinné pole





    Přejít nahoru