Spolupráce s Czechoslovak Business Credit

Zařídíme vám financování vašeho projektu od A do Z.
Divinova

Veronika Divinová

9. 10. 2020

Je nám potěšením, že vám můžeme představit spolupráci, kterou jsme navázali se společností Czechoslovak Business Credit. Díky tomu jsme schopni zařídit vám financování vašich projektů od A do Z.

Czechoslovak Business Credit jsou zkušení a spolehliví poskytovatelé podnikatelských úvěrů. Pomáhají firmám v různých situacích, ať už se jedná o dočasné problémy s cash flow či financování dlouhodobých investic do modernizace. Zajistí  vám překlenovací financování a pomůžou vám připravit se ve střednědobém horizontu na refinancovaní bankou.

CSBC je členem Skupiny Šestý uzavřený investiční fond, a.s. (6UIF), který je regulovanou entitou podléhající dohledu České národní banky. 6UIF podniká od roku 2012 a za dobu své působnosti poskytl desítky úvěrů na rozvoj i provoz malých a středních firem. Nyní pár základních informací:

 

Česká finanční společnost

Silné finanční zázemí

Transparentní finanční produkty

Silná orientace na potřeby klientů

 

Na stránkách Czechoslovak Business Credit se dozvíte více.

Chcete využít služeb našich specialistů? Využijte možnost nezávazné konzultace a napište našim specialistům.

Chcete být i nadále v obraze? Sledujte nás.

Divinova

Veronika Divinová

Veronika pro vás pravidelně připravuje newslettery s novinkami nejen ze světa dotací, ale také z oblasti daní, účetnictví, práva, pojištění nebo auditu. Píše a publikuje články a spravuje sociální sítě.

MÁM ZÁJEM O DOTAČNÍ PORADENSTVÍ

Vyplňte formulář a my se vám co nejdříve ozveme zpět. 

    *povinné pole





    Přejít nahoru