RENOMIA a.s. je novým strategickým partnerem pro GRANTEX dotace s.r.o.

Silný a stabilní partner s mezinárodním přesahem nám poskytuje pevné zázemí a dovoluje posunout kvalitu služeb a hodnoty naší firmy na ještě vyšší úroveň. Toto nové partnerství je pro nás především obrovskou motivací k dalšímu růstu a efektivnímu rozvoji.
Divinova

Veronika Divinová

29. 7. 2021
two-confident-business-man-shaking-hands-during-meeting-office-success-dealing-greeting-partner-concept

Již od začátku našeho působení na trhu se jako GRANTEX dotace s.r.o. snažíme nabídnout našim klientům co nejvyšší kvalitu námi poskytovaných služeb. Téměř 9 let pro vás nacházíme a získáváme nejvhodnější formu finanční podpory, která vám pomáhá realizovat vaše plány. Práci se snažíme dělat svědomitě, férově, co nejefektivněji a nejrychleji s ohledem na špičkový výsledek. A neusínáme na vavřínech, ocenění za práci, kterou náš tým odvádí, na sebe nenechalo dlouho čekat. Je nám ctí, že vám tímto můžeme oznámit, že jsme spojili síly se společností RENOMIA a. s.

Společnost RENOMIA a.s. poskytuje komplexní služby v oblasti pojištění, risk managementu a financí jak firmám, tak občanům, a pomáhá s řešením pojistných událostí.

Strategickým partnerem a minoritním akcionářem RENOMIA je společnost Arthur J. Gallagher, přední světový pojišťovací makléř se sídlem v Chicagu, USA. 

RENOMIA spojuje atmosféru rodinné firmy s nejlepšími mezinárodními standardy. Působí zde specialisté se zaměřením na jednotlivé obory podnikání a díky tomu je RENOMIA schopna nabídnout svým klientům nejvýhodnější podmínky pojištění i podporu při likvidaci škod.

 

V prosinci 2020 byla RENOMIA zvolena Pojišťovacím makléřem roku 2019-2020. Jako jediný pojišťovací makléř také patří mezi stovku nejlepších českých firem dle hodnocení Českých 100 Nejlepších. 

 

Silný a stabilní partner s mezinárodním přesahem nám poskytuje pevné zázemí a dovoluje posunout kvalitu služeb a hodnoty naší firmy na ještě vyšší úroveň. Toto nové partnerství se pro nás stává především obrovskou motivací k dalšímu růstu a efektivnímu rozvoji tak, abychom našim klientům nabídli ještě lepší službu a byli pro ně spolehlivým partnerem. Budeme nadále pokračovat v podpoře našich klientů především z řad průmyslového sektoru, zemědělství, služeb a municipalit.

„Ze spojení s RENOMIA mám velkou radost. Naše společnosti jsou si velmi blízké v přístupu k naší práci, snažíme se vždy perfektně porozumět potřebám našich klientů a přinášet jim tu nejlepší službu. A jelikož je RENOMIA v tomto směru skutečným lídrem ve svém oboru, vážím si toho, že si pro další rozvoj vybrala právě naši společnost. Považuji to za významné ocenění dosavadní práce celého týmu GRANTEX dotace s.r.o. a otevření nových příležitostí pro nás i naše klienty,“ komentuje spojení Ondřej Horčička, ředitel společnosti GRANTEX dotace s.r.o..

Chcete být i nadále v obraze? Sledujte nás.

Divinova

Veronika Divinová

Veronika pro vás pravidelně připravuje newslettery s novinkami nejen ze světa dotací, ale také z oblasti daní, účetnictví, práva, pojištění nebo auditu. Píše a publikuje články a spravuje sociální sítě.

MÁM ZÁJEM O DOTAČNÍ PORADENSTVÍ

Vyplňte formulář a my se vám co nejdříve ozveme zpět. 

    *povinné pole





    Přejít nahoru