První seminář pro klienty GRANTEX

V rámci zvyšování efektivity procesů zrychluje GRANTEX žadatelům vyřízení dotačního procesu a vyplacení podpory. Připravili jsme první uzavřený online seminář pro naše klienty, jehož cílem je nejenom předat přehledně veškeré informace o průběhu vyřízení dotace, ale především urychlit cestu k podpoře.
Divinova

Veronika Divinová

27. 1. 2023

V rámci zvyšování efektivity procesů zrychluje GRANTEX žadatelům vyřízení dotačního procesu a vyplacení podpory. Připravili jsme první uzavřený online seminář pro naše klienty, jehož cílem je nejenom předat přehledně veškeré informace o průběhu vyřízení dotace, ale především urychlit cestu k podpoře.

Projektový tým GRANTEX připravil první uzavřený online seminář pro žadatele ve výzvě Fotovoltaické systémy s/bez akumulace – I. výzva z programu Národní plán obnovy.

Seminářem vás provedou naši projektoví manažeři, kteří vám budou po celou dobu poskytovat podporu také na chatu. Jako každý seminář je i tento bezplatný a po jeho skončení vám zašleme videozáznam a prezentaci, abyste se k informacím mohli kdykoliv vrátit.

 

Cílem je klientům maximálně urychlit vyřízení podpory. V rámci diskuse bude prostor i na všechny dotazy, které v rámci výzvy žadatele zajímají.

Podali jste i vy žádost s GRANTEXEM o podporu na fotovoltaiku z programu NPO? Registrujte se na seminář a urychlete vyřízení vaší podpory!

Chcete být i nadále v obraze? Sledujte nás.

Divinova

Veronika Divinová

Veronika miluje psaní a již od studií obdivovala umění marketingu. Po dokončení magisterského oboru Management a podnikání na Newton University se proto rozhodla plně rozvíjet právě v marketingu. Její nejsilnější parketou je copywriting, e-mail marketing a sociální sítě.

MÁM ZÁJEM O DOTAČNÍ PORADENSTVÍ

Vyplňte formulář a my se vám co nejdříve ozveme zpět. 

    *povinné pole





    Přejít nahoru