První kolo příjmu žádostí pro potravináře a zemědělce je tady 

Dne 1. 6. 2023 schválil Ing. Zdeněk Nekula nová pravidla, která stanovují podmínky pro získání dotace na projekty rozvoje venkova v rámci Strategického plánu SZP na období 2023–2027. Pravidla se vztahují na 1. kolo příjmu žádostí.
Divinova

Veronika Divinová

5. 6. 2023
wheat-ge845e3029-640-1 (1)

Dne 1. 6. 2023 schválil ministr zemědělství Zdeněk Nekula nová pravidla, která stanovují podmínky pro získání dotace na projekty rozvoje venkova v rámci Strategického plánu SZP na období 2023–2027. Pravidla se vztahují na 1. kolo příjmu žádostí.

Podpora pro zemědělce i potravináře

Ministerstvo zemědělství oznámilo, že bude vyhlašovat 1. kolo příjmu žádostí pro několik intervencí, a to:

Celková suma pro rozdělení v tomto kole činí více než 8 miliard korun, které budou především směřovat do investic v zemědělském a potravinářském sektoru a podpory mladých zemědělců. 

Tato iniciativa ministerstva zemědělství má za cíl podpořit rozvoj venkova a poskytnout finanční prostředky pro klíčové projekty v zemědělském sektoru. Zájemci o dotace a podporu v uvedených oblastech mají nyní příležitost předložit své žádosti prostřednictvím Portálu farmáře a získat finanční prostředky na realizaci svých projektů.

Příjem žádostí bude možný pouze prostřednictvím Portálu farmáře a bude probíhat od 22. 8. 2023 od 8:00 hodin do 12. 9. 2023 do 18:00 hodin.

Jaké jsou změny v podmínkách?

Pokud byste měli dotaz k některé z intervencí, neváhejte se na nás obrátit. Rádi s vámi bezplatně zkonzultujeme váš záměr.

Chcete být i nadále v obraze? Sledujte nás.

Divinova

Veronika Divinová

Veronika pro vás pravidelně připravuje newslettery s novinkami nejen ze světa dotací, ale také z oblasti daní, účetnictví, práva, pojištění nebo auditu. Píše a publikuje články a spravuje sociální sítě.

MÁM ZÁJEM O DOTAČNÍ PORADENSTVÍ

Vyplňte formulář a my se vám co nejdříve ozveme zpět. 

    *povinné pole





    Přejít nahoru