Nový Věstník veřejných zakázek

Od 3. dubna roku 2023 dochází ke změně provozovatele Věstníku veřejných zakázek. Připravili jsme pro vás přehled informací a termínů, které potřebujete znát. Registrujte se včas.
Divinova

Veronika Divinová

6. 3. 2023

Rádi bychom vás upozornili, že od 3. dubna roku 2023 dochází ke změně provozovatele Věstníku veřejných zakázek. Nový Věstník veřejných zakázek bude dostupný na internetové adrese https://vvz.nipez.cz.

 

Je nezbytné, aby se do nové aplikace registrovali všichni stávající uživatelé Věstníku veřejných zakázek.

To jsou ti, kteří v současnosti realizují nebo v minulosti realizovali výběrové nebo zadávací řízení. Týká se to veřejných zakázek v režimu zákona č. 134/12016 Sb., o zadávání veřejných zakázek i zakázek podle Pravidel pro výběr dodavatelů pro některý z dotačních programů. Uživatelům je od provozovatele VVZ v těchto dnech  rozesílán e-mail s konkrétním návodem pro registraci, s odkazy na nápovědu a provozní řád VVZ. Registrovat se v nové aplikaci můžete již nyní, a to od 1. března 2023.  Ostrý provoz aplikace s možností uveřejňovat a vyhledávat formuláře bude poté zahájen od 3. dubna 2023.

Shrnuli jsme pro vás ty nejdůležitější informace

Služba bude nově bezplatná

Mění se také systém plateb za uveřejnění formuláře. Nově bude tato služba pro všechny uživatele zdarma, platby za provoz Věstníku veřejných zakázek bude hradit Ministerstvo pro místní rozvoj za podmínek stanovených ve smlouvě.

 

Převod formulářů 

Do nové verze VVZ budou převedeny veškeré formuláře uveřejněné ve stávajícím VVZ od října 2016 a současně i uživatelské účty, které s danými formuláři souvisí. Povolení těchto účtů v nové verzi VVZ bude možno provést až po dokončení registrace ze strany administrátora subjektu, tj. dokončení vaší nové registrace.

 

Přerušení provozu stávajícího VVZ

Za účelem hladkého spuštění nového Věstníku a přenesení dat bylo nezbytné stanovit přechodné období od středy 29. března 2023 do neděle 2. dubna 2023, kdy bude stávající Věstník mimo provoz a nebude možné odesílat a uveřejňovat žádné formuláře.

 

Upozorňujeme proto zadavatele, že během tohoto přechodného období nebude možné prodloužit lhůtu pro podání nabídek. Doručujeme proto naplánovat odesílání svých formulářů tak, aby  nebylo ohroženo dodržení zákonných lhůt. Poslední formuláře musí být odeslané do stávajícího Věstníku nejpozději v úterý 28. března 2023 do 18:00 hod. Tyto formuláře budou uveřejněny v pondělí 3.dubna 2023 již v novém Věstníku.

 

Návod pro registraci

Podrobný návod, jak se registrovat v nové aplikaci, najdete na tomto odkazu.

Pokud byste měli dotaz k projektu výzkumu a vývoje, nebo k jeho financování, neváhejte se na nás obrátit. V našem týmu najdete několik dotačních specialistů z oblasti výzkumu a vývoje, kteří vám rádi předají tipy přímo z praxe.

Chcete být i nadále v obraze? Sledujte nás.

Neseme odpovědnost spolu s vámi

Nemarníme zbytečně váš čas a neslibujeme nemožné. Naprostá otevřenost je klíčovým pilířem naší spolupráce, a proto také poctivě analyzujeme šance každého projektu. Pokud tedy bude vaše žádost o podporu zamítnuta z důvodu formálních či věcných vad, za naše služby nic nezaplatíte.

MÁM ZÁJEM O DOTAČNÍ PORADENSTVÍ

Vyplňte formulář a my se vám co nejdříve ozveme zpět. 

    *povinné pole





    Přejít nahoru