Nový harmonogram výzev OPŽP 2021-2027 na rok 2022

Operační program Životní prostředí vydala nový harmonogram výzev OPŽP 2021-2027 na tento rok.
Divinova

Veronika Divinová

5. 4. 2022
Novy-harmonogram-vyzev-OPZP-2021-2027-na-rok-2022

Evropská unie vydala nový harmonogram s novými výzvami v Operační program Životní prostředí (OPŽP) na tento rok. V plánu mají vyhlásit 18 nových výzev k podávání žádostí o dotaci z tohoto programu 2021-2027. Vyhlášení výzev by mělo přijít po schválení nové etapy programu Evropskou komisí. K tomu by mělo dojít přibližně v polovině roku.

Příklady projektů, které se podpoří:

Výstavba a rekonstrukce obnovitelných zdrojů energie pro veřejné budovy (využití obnovitelných zdrojů energie v budovách a veřejné infrastruktuře)

 

Snížení energetické náročnosti/zvýšení účinnosti technologických procesů ve veřejné infrastruktuře (zvláště gastro a prádelenský provoz ve zdravotnictví, školství a sociálních službách)

 

Výstavba nových veřejných budov, které budou splňovat parametry pro pasivní nebo plusové budovy

Chcete být i nadále v obraze? Sledujte nás.

Divinova

Veronika Divinová

Veronika pro vás pravidelně připravuje newslettery s novinkami nejen ze světa dotací, ale také z oblasti daní, účetnictví, práva, pojištění nebo auditu. Píše a publikuje články a spravuje sociální sítě.

Neseme odpovědnost spolu s vámi

Za naše služby nám náleží odměna až po úspěšném získání vaší dotace. Realizujeme proto pouze takové projekty, které mají vysokou šanci na úspěch. Nemarníme zbytečně váš čas a neslibujeme vám nemožné. Naprostá otevřenost je klíčovým pilířem naší spolupráce.

MÁM ZÁJEM O DOTAČNÍ PORADENSTVÍ

Vyplňte formulář a my se vám co nejdříve ozveme zpět. 

    *povinné pole





    Přejít nahoru