online seminář

Uspějte v dotační výzvě Technologie 4.0

vhodný pro podnikatele a zástupce firem

9. ledna 2024

10:00-11:30

ZDARMA

Zveme vás na online seminář věnovaný zájemcům o dotační podporu ve výzvě Digitální podnik – Technologie 4.0, která je určena malým a středním výrobním podnikům. Výzva nabízí až 60% dotaci na digitalizaci, ale také na nákup výrobních technologií a strojů. Příjem žádostí je otevřen až do 15. února 2024 a rozhodovat bude pouze kvalita vašich projektů.

 

Připojte se na náš seminář a načerpejte dlouholeté zkušenosti obchodního ředitele GRANTEXU Jana Jirsáka a experta na oblast Průmyslu 4.0, digitalizace a automatizace Kamila Košťála. Na semináři se dozvíte veškeré informace o parametrech výzvy, jak vytvořit úspěšnou dotační žádost, ale také to, čemu se vyvarovat, a čemu naopak ve vašich projektech věnovat největší pozornost.

CO SE NA SEMINÁŘI DOZVÍTE

Vše o výzvě Digitální podnik - Technologie 4.0 - základní parametry a podmínky výzvy

Jak získat maximum bodů ve vaší dotační žádosti - na jaké části projektového záměru se zaměřit a kde lze získat výhodu před ostatními žadateli

Jak vypadá a co splňuje typický úspěšný projekt ve výzvě Digitální podnik - Technologie 4.0

Na co si dát během přípravy dotační žádosti pozor a kde nejvíce žadatelů chybuje

V čem se liší výzva oproti minulým obdobím?

PRO KOHO JE SEMINÁŘ URČEN

Zástupci malých a středních podniků

KDO VÁS SEMINÁŘEM PROVEDE

Jan Jirsák

Head of Sales | GRANTEX

Honza je obchodním ředitelem společnosti. Výčet jeho pracovních aktivit je celkem pestrý. Řídí obchod společnosti, podílí se na implementaci nových produktů a přednáší o dotacích na konferencích. Kromě toho se stále věnuje našim klientům, pro které identifikuje nové dotační možnosti a koordinuje projekty. Zaměřuje se zejména na oblast energetiky, výzkumu a vývoje nebo digitalizace.
Kamil Košťál

Kamil Košťál

CEO | Key2Business

Kamil má velmi bohaté zkušenosti z firemního prostředí i z vlastního podnikání. 24 let působil na různých manažerských pozicích. Věnuje se nejnovějším trendům v inovacích procesů, produktů a business modelů. Specializuje se především na optimalizaci výrobních a nevýrobních procesů a správnému nastavení firemní kultury.

ZAREGISTRUJTE SE ZDARMA

Registrace

Zaregistrujte se pomoci formuláře níže.

Potvrzení

V e-mailu, který vám po vyplnění formuláře zašleme, potvrdíte svou registraci.

Seminář

Odkaz k připojení naleznete ráno v den konání semináře ve vaší e-mailové schránce.

Záznam

Po semináři od nás získáváte záznam i prezentaci.


    *povinné pole




    Přejít nahoru