Digitální vysokokapacitní sítě – I. výzva

Byla vyhlášena nová výzva na podporu zavádění vysokokapacitních sítí elektronických komunikací z Národního plánu obnovy.
Divinova

Veronika Divinová

22. 4. 2022
Digitalni-vysokokapacitni-site-–-I.-vyzva

Ministerstvo průmyslu a obchodu vyhlásilo výzvu na podporu zavádění vysokokapacitních sítí elektronických komunikací z Národního plánu obnovy

 

To znamená, že pro podnikatele v elektronických komunikacích je připraveno 2,85 miliardy korun z evropského Nástroje pro oživení a odolnost.

 

Cílem výzvy je (v maximální možné míře) zajistit přístup k internetu domácnostem, školám, silně digitalizovaným podnikům, veřejné správě a dalším v odlehlejších oblastech.

Chcete mít jistotu, že podáte úspěšný projekt? Ozvěte se vám, rádi vám se získáním dotace pomůžeme.

Chcete být i nadále v obraze? Sledujte nás.

Divinova

Veronika Divinová

Veronika pro vás pravidelně připravuje newslettery s novinkami nejen ze světa dotací, ale také z oblasti daní, účetnictví, práva, pojištění nebo auditu. Píše a publikuje články a spravuje sociální sítě.

Neseme odpovědnost spolu s vámi

Za naše služby nám náleží odměna až po úspěšném získání vaší dotace. Realizujeme proto pouze takové projekty, které mají vysokou šanci na úspěch. Nemarníme zbytečně váš čas a neslibujeme vám nemožné. Naprostá otevřenost je klíčovým pilířem naší spolupráce.

MÁM ZÁJEM O DOTAČNÍ PORADENSTVÍ

Vyplňte formulář a my se vám co nejdříve ozveme zpět. 

    *povinné pole





    Přejít nahoru