Junior Account Manager

Jelikož se v dotačním týmu nenudíme, hledáme pro naše obchodní oddělení šikovnou posilu. Potřebujeme někoho, kdo se nebojí komunikace, má zápal a chce odstartovat svou obchodní kariéru. Pokud si ještě neměl/a možnost nasbírat dostatek obchodních zkušeností, nevadí. Budeš součástí týmu profesionálů, kteří ti vše podstatné rádi vysvětlí.

O nás > Kariéra > Junior Account Manager

tvoje mise

koho hledáme

  • Pozice je na míru ušita vysokoškolským studentům, absolventům, nebo zkrátka těm, kdo hledají startovací pozici zaměřenou na obchodní činnost.
  • Nemusíš být ostřílený obchoďák – je pro nás důležité, aby tě práce s klienty bavila a aby si se sám chtěl zlepšovat. Komunikace je však základ. Nesmíš se bát jednat s lidmi, bez toho to nepůjde. Hledáme energetického parťáka nebo parťačku s obchodním myšlením, který si dokáže poradit s poptávkami v emailu nebo na zelené lince.
  • Součástí tvých činností bude i podpora seniorních manažerů: Stejně, jako ti oni pomohou s rozvojem tvých dovedností, ty jim pomůžeš s péčí o stávající klienty.
  • Dáme ti prostor pro rozvoj klíčových obchodních dovedností: Komunikace s obchodními partnery, akvizice klientů a klientské schůzky, tvorba cenových nabídek… pro všechno budeš mít prostor. Rozhodně se neobejdeš bez organizačních schopností – umět k práci přistupovat systematicky je důležité.
  • Obchody u nás fungují ideálně na plný úvazek. Rádi s tebou však probereme časové možnosti tak, aby spolupráce vzájemně fungovala.
  • Chceš v budoucnu pracovat jako obchodní manager nebo konzultant? Pokud tě bude práce bavit, je tato pozice skvělou startovní čárou pro mladé obchoďáky a obchoďačky. Koneckonců, kde jinde se sbírají zkušenosti lépe, než v epicentru dění?
  • Rozhodně se neobejdeš bez organizačních schopností – umět k práci přistupovat systematicky je důležité. Pokud máš zkušenosti z administrativy, určitě je u nás využiješ. Balíček MS Office by ti neměl dělat problém.

TOP 5 důvodů, proč nás práce v GRANTEXU baví

1

Různorodost projektů

Tahle práce není nikdy stereotyp. Různé dotační výzvy představují nové a nové příležitosti. Nudit se zkrátka nestíháme.

2

Telefon a notebook

Pracovní telefon a počítač je samozřejmostí i pro osobní účely.

3

Flexibilní pracovní doba

Sám/sama si budeš plánovat své pracovní povinnosti. Není pro nás důležité, jestli sedíš 8 hodin za počítačem. Daleko důležitější je kvalitně odvedená práce.

4

Work-life balance

Práce je pro nás podstatná, stejně tak ale náš volný čas.

5

Práce odkudkoliv

Práce z domova třeba tři dny v týdnu? Není problém! Můžeš se s námi domluvit, pokud preferuješ domácí pracovnu před kanceláří. Alespoň jednou v měsíci bychom se s tebou však rádi potkali, je pro nás důležité mít možnost promluvit si i mimo Microsoft Teams. A popracovní drink se online pije velmi obtížně

A to je všechno? Rozhodně ne!

Všechny podrobnosti si povíme při pohovoru. Pošli nám životopis a také krátký průvodní dopis, ve kterém nám napiš, co tě baví a proč si myslíš, že by se ti v GRANTEXU líbilo. Na ten nezapomeň, je pro nás důležitý. Těšíme se na viděnou! 😊

Adéla Rossi

Head of HR

Přejít nahoru